Despre Noi

Denumita si Perla Muntilor Apuseni, statiunea Moneasa este un loc cu adevarat deosebit pentru a petrece un weekend sau un concediu la poalele muntilor Codru Moma.

Alaturi de aerul deosebit de curat, apele termominerale si atractiile turistice din statiune sunteti asteptati la Pensiunea Bogdan, locul ideal pentru cazare. Este una dintre cele mai frumoase si moderne pensiuni din Moneasa localizata intr-un cadrul natural deosebit si o zona pitoreasca specifica muntilor. Aici va veti bucura de conditii de cazare la standarde ridicate si numeroase facilitati pentru a petrece o vacanta de neuitat.

Atractii turistice

Pentru cei pasionati de drumetii si plimbari prin natura va propunem urmatoarele atractii turistice ale statiunii Moneasa: Pestera Liliecilor (aflat la distanta de o ora de mers pe jos), Cariera de Marmura (45 de minute), Izvorul Piatra cu Lapte (20 minute), Grota Ursilor (10 minute), Cuptorul de Fier (10 minute), Rezervatia de nuferi, Varful Izoi, Stanca Laptelui, Tinoasa, Platoul Carstnic, Cetatea Deznei.